Menu

Vores speciale er import / eksport af småplanter, stiklinger, frø samt halvfabrikata til gartnerier og grossister - globalt og lokalt.
Alle i Young Flowers A/S gør sit til at skabe den succes, som vi og vore kunder ønsker at opnå, ved at:

- vi er kvalificerede til at varetage dine interesser fra din forespørgsel til levering af din ordre, og at vi er engagerede i vores hverdag og dermed strækker os det ekstra for at give dig den bedst mulige service.
- produktkvalitet, plantesundhed og leveringssikkerhed fra udvalgte leverandører/forædlere er de krav, vi stiller for at kunne levere så optimalt et produkt som muligt til dig.
- vi er fremsynede og vi effektivt kan omstille os i forhold til markedet samt til dine ønsker og behov.

Vi vejleder gerne under dyrkningsprocessen.

Team Young Flowers

Vi er et team, som arbejder på kryds og tværs af hinanden. Vi lægger vægt på positiv, personlig kontakt og er tæt på alle sider af sagen. Du vil altid møde os i et ligeværdigt samarbejde.

Logistik

Transport og distribution af planter og organiske varer, kræver stor omhyggelighed, og levering skal ske rettidigt. Vores velfungerende logistik udgør derfor en del af vores succes.

Visioner

Vi ser muligheder frem for begrænsninger. Vores vision er fortsat sund vækst og personlig kontakt med vores kunder og leverandører. Din tilfredshed med Young Flowers A/S er vores mål i dag og i fremtiden.

Vi håber, du finder inspiration her på hjemmesiden til din produktion. Den repræsenterer et udpluk af de mange produkter, vi kan tilbyde. Finder du ikke det, du søger, så lad os finde det til dig.

Kontakt os i dag og få en god oplevelse med Young Flowers A/S!