+45 63 17 04 95 info@youngflowers.dk

Outsourcing | Offshore Produktion

Kontakt Young Flowers A/S og hør mere om mulighederne for produktion og levering af de produkter, der matcher Jeres behov.

Offshore Produktion

Afrika

Young Flowers A/S er specialister i at finde løsninger i tæt dialog med kunder og leverandører. Med offshore produktion i blandt andet Kenya og Etiopien er Young Flowers A/S gearet til at producere og levere en meget bred vifte af produkter.

I Afrika er klimaet perfekt til planteproduktion og lønomkostningerne er lave. Young Flowers A/S sikrer derved sine kunder adgang til kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Klimaet

Kenya & Etiopien

Det er klimaet, der er afgørende for, hvilke planteprodukter, der produceres hvor. Nætterne er kølige i Etiopien og varme i Kenya. Viden om kulturens behov er derfor afgørende for at producere kvalitetsprodukter.

Young Flowers A/S ser på en lang række forhold, når vi vælger samarbejdspartnere. Logistikforhold, arbejdskraft og tæt dialog er vigtigt, og samtidig er det afgørende, at produktionsenhederne hverken er for store eller små. Vores princip om korte kommandoveje, hurtig reaktionstid og løsningsorienteret tilgang gælder også for samarbejdspartnere.

Outsourcing & Offshore Produktion

Stort Udvalg Af Sunde Planter

Kontakt Young Flowers A/S og hør mere om mulighederne for produktion og levering af de produkter, der matcher Jeres behov.