+45 63 17 04 95 info@youngflowers.dk

Profil

Young Flowers A/S

Young Flowers A/S

Profil

Young Flowers A/S er specialiseret i handel med frø, stiklinger, småplanter, halvfabrikata og færdigvarer til gartnerier og grossister.

Alle hos Young Flowers A/S sigter mod at skabe en fælles succes.

  • Vi tilbyder dig vores ekspertise lige fra din henvendelse til levering af din ordre. Vi er på samme tid dedikeret til vores arbejde på en måde, som gør at vi gerne tager et skridt videre for at give dig den bedst mulige service i hele processen.
  • Vi stiller krav og sikrer dermed kvalitetsprodukter, sunde planter og forsyningskonsistens fra vores MPS certificerede producenter / forædlere, så vi kan levere det mest optimale produkt for at imødekomme dine krav.
  • På den måde er vi fremadskuende og effektivt i stand til at tilpasse os markedet og dine ønsker og behov.

Vi giver gerne vejledning under kultiveringsprocessen.

Globale & Lokale

En Stærk Aktør På Markedet

Young Flowers A/S agerer på det globale såvel som lokale marked. Vi er finansielt og politisk uafhængige, hvilket giver gennemsigtighed og åbenhed. Igennem mere end to årtier har vi været en stærk aktør på markedet, og har fra starten forstået at skabe effektiv vækst og udvikling i forhold til markedet og til kundens ønsker og behov. Dette er også vores fokus i fremtiden.

Engagement & Ekspertise

Team Young Flowers

Vi kalder os ”Team Young Flowers” – vi er engagerede og besidder høj faglig ekspertise. Positiv, personlig og tæt kontakt til vores samarbejdspartnere er vigtige faktorer. Seriøst og ærligt samarbejde er nøgleordene og gør os i stand til at yde den bedste service.

Punktlige & Omhyggelige

Logistik

Transport og distribution af planter kræver omhyggelig planlægning og rettidig omhu. Vores velfungerende logistik udgør derfor en del af vores succes.

Udvikling & Muligheder

Visionerne

Vi ser muligheder frem for begrænsninger, og ønsker at udvikle os i tæt samarbejde med kundens og leverandørens succes, fordi det skaber et større og bredere netværk for hele vores forretning – og dermed succes for dig.
Young Flowers A/S tilbyder et virksomhedskoncept, som bygger på korte kommandoveje, stærke logistik løsninger, der sikrer kort reaktionstid og stor fleksibilitet.